Greitosios Furjė transformacijos algoritmo CUDA architektūroje analizė - Andziulienė, Beatričė; Žulkas, Evaldas; Kuprinavičius, Audrius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Darbe aptariamas Greitosios Furjė transformacijos (GFT) algoritmas, realizuotas grafinių CUDA architektūros procesorių bendros paskirties skaičiavimų vykdymui. Analizuojama algoritmo struktūra ir algoritmo etapų vykdymo našumas. Panaudojant spartos analizės metodą, nustatytos algoritmo paskirstymo tarp centrinio ir grafinio procesoriaus galimybės, priklausomai nuo algoritmo etapų vykdymo trukmių ir algoritmo struktūros.