Matematikos dalyko integravimo modulinėse studijose klausimais - Saldauskienė, Jovita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Straipsnyje nagrinėjamos aktualios matematikos dalyko studijų problemos kolegijoje. Pateikiama matematikos dalyko integravimo ekonomikos modulyje raida ir esminės nuostatos. Atlikta analizė atskleidžia tolesnes matematikos studijų kokybės tobulinimo paieškos kryptis.