Dirichlė principas: pavadinimo niuansai - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Aptariami Dirichlė principo formulavimo subtilumai. Svarstomi principo pavadinimo ir autorystės klausimai.