Lietuvos universitetų svetainių navigacijos efektyvumo įvertinimas - Andziulienė, Beatričė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Darbe aptariama interneto svetainių efektyvios navigacijos kūrimo principai, navigacijos veiksmingumas, navigacijos elementų vizualinis aiškumas. Taikant kontrolinio sąrašo metodą, atliktas Lietuvos universitetų svetainių navigacijos efektyvumo tyrimas.