Profesoriaus Vytauto Paulausko (1910–1991) gimimo 100-osioms metinėms - Jasiūnas, Henrikas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Vytauto Paulausko gyvenimo apžvalga. Mokslinis darbas. Bibliografinis sąrašas. Visuomeninis darbas.