Matematikos konkursas Šiaulių kolegijoje - Rimkevičienė, Audronė; Kačinskaitė, Roma; Garbaliauskienė, Virginija; Šedžiuvienė, Natalija (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje apžvelgiamas matematikos konkursas, rengiamas Šiaulių kolegijos pirmo kurso studentams. Aptariama konkurso organizavimo priežastis, konkurso perspektyvos bei nauda. Analizuojamas konkurso užduoties pavyzdys bei dažniausiai studentų darytos klaidos.