59-oji Lietuvos moksleivių olimpiada - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje apžvelgiamos 59-osios Lietuvos moksleivių olimpiados (2010.03.30, Trakai) užduotys, nagrinėjami jų sprendimo būdai.