Testų taikymas mokymosi eigai valdyti SCORM standartą atitinkančiuose e-mokymosi kursuose - Lieponienė, Jurgita; Kulvietienė, Regina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje nagrinėjama vertinimo grįžtamosios informacijos svarba e-mokymesi, analizuojamas testų taikymas mokymosi eigai valdyti, vertinamas mokymo valdymo sistemų Moodle, ATutor, Workplace Collaboration Learning System suderinamumas su SCORM specifikacijomis.