2010 m. VPU jaunųjų matematikų olimpiados apžvalga - Jakaitytė, Eglė; Kaučikas, Algirdas; Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje aptariami 2010 metų VPU jaunųjų matematikų olimpiados uždaviniai ir jų sprendimai.