Normuotų parabolinių formų L-funkcijų sąsūkų reikšmių pasiskirstymas - Kolupayeva, Alesia (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Straipsnyje įrodyta ribinė teorema tikimybinių matų silpno konvergavimo prasme normuotų parabolinių formų L-funkcijų sąsūkoms kompleksinėje plokštumoje.