Stipriai pirminiai moduliai ir jų radikalai - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2010)
Charakterizuoti moduliai neturintys stipriai pirminių pomodulių. Baigtinai generuotiems moduliams virš žiedo surasta stipriai pirminio radikalo išraiška per polinominių modulių Džekobsono radikalus. Gauta stipriai pirminio vienpusio idealo išraiška per maksimaliuosius polinomų žiedų idealus.