1-priklausomų indikatorių sumos Puasono tipo aproksimacija - Petrauskienė, Jūratė; Čekanavičius, Vydas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
1-priklausomų indikatorių sumą aproksimuojama sudėtinio Puasono tipo skirstiniu. Gauti tolygūs Kolmogorovo ir lokalus aproksimacijos tikslumo įverčiai.