Atsitiktinio keitinio apribotų ciklų skaičiaus asimptotiniai skirstiniai - Kargina , Tatjana (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Nagrinėjamas adityviųjų funkcijų, apibrėžtų simetrinėje grupėje, asimptotinių skirstinių egzistavimas. Keitiniai imami su Evenso tikimybe. Rastos būtinos ir pakankamos sąlygos, kai adityvioji funkcija išreiškia keitinio ciklų su bet kokiais apribojimais skaičių.