Netolygusis k-tojo maksimumo konvergavimo greičio įvertis - Jokimaitis, Arvydas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje gautas nepriklausom vienodai pasiskirsčiusių atsitiktinių dydžių k-tojo maksimumo netolygusis konvergavimo greičio įvertis.