Atsitiktinių vektorių geometrinis maks (min) stabilumas - Aksomaitis, Algimantas; Ivanovienė, Irma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Atsitiktinių dydžių geometrinis maks (min) stabilumas pakankamai yra išnagrinėtas. Straipsnyje mes praplečiame šią geometrinio stabilumo sąvoką vektoriams. Ieškome ryšio tarp vektorią geometrinio maks stabilumo ir min stabilumo.