Jungčių aibė organizacijos informacinės sistemos architektūrai - Bagušytė, Lina; Lupeikienė, Audronė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje nagrinėjama organizacijų informacinių sistemų (OIS) projektavimo problema. Pateikiamos uždavinių klasės, kurias sprendžia šiuolaikinės OIS. Aptariami architektūros stilių derinimo ypatumai, jų tinkamumas įvairiems OIS uždaviniams spręsti. Pateikiama jungčių aibė mišriai OIS architektūrai projektuoti.