Tiesinio optimizavimo modelis pusiausvyroms trijų asmenų matriciniame lošime rasti - Vakarinienė, Sigutė; Sudžiūtė, Daina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Darbe aprašomas metodas Nešo pusiausvyroms trijų asmenų matriciniame lošime rasti. Siūlomas tiesinio optimizavimo su papildomais binariaisiais kintamaisiais modelis, kurio sprendiniai yra pusiausvyros situacijos.