Baigtinių populiacijų L-statistikų ortogonalusis skleidinys - Čiginas, Andrius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje nagrinėjamas baigtinių populiacių L-statistikų ortogonalusis skleidinys. Pasiūlomos patogios pirmųjų dviejų skleidinio narių išraiškos.