Ciklų tikrinimo eliminavimas idealaus žinojimo logikai - Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Pateiktas korektiškas ir pilnas sekvencinis skaičiavimas idealaus žinojimo logikai. Naudojant sukonstuotą skaičiavimą gaunama neturinti ciklų išprendžiamoji procedųra. Vietoje istorijų sąvokos įrodymų baigtinumo tikrinimui naudojami indeksai ir žymės.