Apie ekvivalentų dvigubos indukcijos aksiomos pakeičiamumą - Maliaukienė, Livija (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Nagrinėjamas ekvivalentus dvigubos indukcijos aksiomos (ADI) pakeičiamumas pirmos eilės predikatų skaičiavime su lygybe ir papildomais simboliais 0, ′, P, +. Pateikiama baigtinė, neturinti ADI, aksiomų sistema, ekvivalenti pradiniam skaičiavimui.