Sudėtiniai rodikliai – metodologijos ir praktiniai aspektai - Rukšėnaitė, Jurga (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Šiame straipsnyje yra aprašyta sudėtinių rodiklių konstravimo metodika. Pristatytos duomenų standartizavimo ir rangavimo procedūros. Aprašyti rezultatai, gauti modeliuojant nereguliariąją akomponentę naudojat įvairius ARIMA modelius.