Matematikos profesoriui Kazimierui Vyteniui Kabailai (1929–1992) 80 metų - Jasiūnas, Henrikas; Verikaitė, Vitolda (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
K.V. Kabailos gyvenimo apžvalga. Bibliografinis sąrašas. Disertantai. Diplominių darbų mokslinis vadovas.