Matematikos mokymo(si) kokybės gerinimo galimybės KTU - Novikienė, Regina; Matiukaitė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Matematikos mokymo(si) kokybė yra daugiaplanė samprata. Edukacine prasme ji suprantama kaip galimybė igyvendinti iškeltus studijų tikslus. Straipsnyje atskleidžiamos kokybės gerinimo galimybės, dirbant su KTU pirmojo kurso studentais.