Naujas iracionalumo įrodymo būdas - Mačys, Juozas Juvencijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje aprašomas būdas, kaip skaičių e ir π iracionalumo įrodymą galima dėstyti studentams ir mokiniams.