Pradinių klasių mokytojų patirties naudoti kompiuterį matematikos mokymui tyrimas - Gesevičienė, Vilma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Straipsnyje aptariami kai kurie pradinių klasių mokytojų informacinių ir komunikacinių technologijų (IKT) naudojimo patirties bei informacinių technologijų (IT) taikymo moksleivių matematinių gebėjimų ugdymo praktikoje klausimai.