Dviejų parametrizuotų paviršių sankirtos kreivės diferencialinė geometrija - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Šiame darbe nagrinėjama dviejų trimatės euklidinės erdvės paviršių sankirtos kreivės diferencialinė geometrija, kai šie paviršiai apibrėžti vektorinėmis-parametrinėmis lygtimis. Skyrium imant, išvedamos formulės nagrinėjamos kreivės kreivumui ir sukiniui apskaičiuoti.