Lercho dzeta funkcija su algebriniu iracionaliuoju parametru - Genienė, Danutė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Šiame straipsnyje pateikiamos tikimybinės ribinės teoremos Lercho dzeta funkcijai su algebriniu iracionaliuoju parametru kompleksinėje plokštumoje ir funkcijų erdvėse.