Parametrų svyravimo įtakos biojutiklio atsakui skaitinis modeliavimas - Štikonienė, Olga; Ivanauskas, Feliksas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2009)
Darbe pristatomas biojutiklių su fermentiniu sluoksniu, uždengtu difuzine membrana, veikimo mechanizmų matematinis modeliavimas. Buvo padaryta storio, difuzijos koeficientų ir pH įtakos atsako tikslumui kompiuterinė analizė.