1-priklausomų indikatorių sumos Puasono tipo aproksimacija - Kelmelytė, Jūratė; Čekanavičius, Vydas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
1-priklausomų indikatorių suma aproksimuojama dviparametriniu Puasono tipo ženklą keičiančiu matu. Gauti lokalūs ir pilnosios variacijos aproksimacijos tikslumo įverčiai.