Bergstremo asimptotiniai skleidiniai - Bikelis, Algimantas; Galinskis, Audrius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Darbe nagrinėjamos H. Bergstremo tapatybės, panaudojant Levy–Scheffer daugianarius.