Beciklis įrodymų baigtinumo tikrinimas dinaminės logikos fragmentui - Pliuškevičius , Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje yra nagrinėjama determinuota propozicinė dinaminė logika. Sukonstruotas beciklis sekvencinis skaičiavimas šios logikos fragmentui. Ciklų tikrinimas yra pakeičiamas tam tikro pavidalo sekvencijomis.