Ciklų tikrinimo eliminavimas paskirstyto žinojimo netranzityviai logikai - Pliuškevičienė, Aida (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Sukonstruotas korektiškas ir pilnas beciklis sekvencinis skaičiavimas netranzityviai paskirstyto žinojimo logikai. Ciklų tikrinimo eliminavimui yra siūloma efektyvi refleksyvumo taisyklių specializacija. Pagrįstas išvedimų pateiktame skaičiavime baigtinumas.