Dubravos urėdijos veiklos proceso rodiklių prognozavimas - Ruzgas, Tomas; Cibulskytė, Rasa (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Darbe pateikiami miškų urėdijos veiklos proceso rodiklių prognozavimo modeliai ir programinė įranga, skirta sprendimų priėmimo palengvinimui. Modeliai ir programinė įranga realizuoti naudojant taikomosios statistikos metodus, objektinio programavimo technologiją bei SAS sistemą.