Matematikos dalyko studijos studentų akimis - Saldauskienė, Jovita (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Straipsnyje nagrinėjamos aktualios matematikos dalyko studijų problemos kolegijoje, žvelgiant ne tik dėstytojo, bet ir studento akimis. Atlikta analizė atskleidžia tolesnes matematikos studijų kokybės tobulinimo paieškos kryptis.