Dviejų paviršių sankirtos kreivės diferencialinė geometrija - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Šiame darbe nagrinėjama dviejų trimatės euklidinės erdvės paviršių sankirtos kreivės diferencialinė geometrija. Skyrium imant, išvedamos formulės tokios kreivės kreivumui ir sukiniui apskaičiuoti.