Apie hiperplokštuminių elementų erdves su specialaus pavidalo metrikomis - Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Nagrinėjamos metrinių hiperplokštuminių elementų erdvės su specialaus pavidalo metrikomis. Įrodyta, kad šios erdvės visuomet yra Kartano–Landsbergo erdvių analogai, surastos šių erdvių vidinių beveik kompleksinių ir beveik sandaugos struktūrų integruojamumo sąlygos.