Apie Gryno formulę vienam Stokso tipo uždaviniui - Skujus, Mindaugas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Laiko atžvilgiu periodinis Stokso uždavinys begalinių cilindrų sistemoje Furjė eilučių pagalba suvedamas į elipsinių uždavinių seką. Šiems Stokso tipo kraštiniams uždaviniams įvedama apibendrintoji Gryno formulė.