Modifikuotosios L-funkcijos - Stankus, Eugenijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Darbe įrodytas funkcijos Zk(s) = >2( 1 - (pk - 1)-s)-1 susijusios su Žordano aritmetine funkcija Jk(n) = nk|n (1 - 1/pk), k ∈ N, analiziškumas srityje σ > 0, išskyrus paprastą polių taške s = 1/ k su rezidiumu Rk = 1/2k >2 (1 -p-1\1-(pk-1)- 1/ k. Įrodant šį teiginį funkcija Zk(s) užrašoma pavidalu Zk(s) = (1 - 2-ks)ζ(ks)Qk(s); čia ζ(s) yra Rymano dzeta funkcija, o funkcija Qk(s) – analizinė pusplokštumėje σ > 0.