Kairiosios perstatomos multiplikatyviosios aibės ir stipriai pirminiai žiedų idealai - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Apibrėžtos kairiosios perstatomos multiplikatyviosios žiedų aibės S ir kairieji S-idealai. Įrodyta, kad kiekvienas maksimalus kairysis žiedo idealas, nesikertantis su S, yra stipriai pirminis.