Keletas pastabų apie paprasto autoregresinio lauko autonormavimą - Zovė, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Straipsnyje praplėstas paprasto autoregresinio lauko Xt,s = aXt−1,s + bXt,s−1 + εt,s autonormavimo tyrimas pradėtas [5]. Gauti rezultatai kuomet jau minėto lauko inovacijos neturi antro momento.