Ornšteino–Ulenbeko tipo procesų p-variacija - Manstavičius, Martynas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Straipsnyje nagrinėjama Ornšteino–Ulenbeko tipo procesų trajektorijų p-variacija. Įrodyta, kad bet kurio tokio proceso Y p-variacijos indeksas v(Y ) sutampa su šį procesą generuojančio Levy proceso X p-variacijos indeksu v(X), jei X trajektorijos yra beveik tikrai neaprėžtos pilnosios variacijos.