Teigiamų difuzijų teigiamos aproksimacijos - Mackevičius, Vigirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Teigiamoms difuzijoms sukonstruotos teigiamos antrosios eilės silpnosios aproksimacijos. Naujoji konstrukcija iliustruojama taikymu stochastinėms diferencialinėms Verhulsto, CIR ir CKLS lygtims.