Dvimatė diskreti ribinė teorema Rymano dzeta funkcijos Melino transformacijoms - Balinskaitė, Violeta (Lietuvos matematikos rinkinys, 2007)
Įrodyta dvimatė diskreti ribinė teorema Rymano dzeta funkcijos antrojo ir ketvirtojo laipsnio Melino transformacijoms.