Apie išsigimusios U-statistikos konvergavimo greitį - Januškevičienė, Olga (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Straipsnyje nagrinėjamas U-statistikos konvergavimo greitis tolygiojoje (Kolmogorovo) metrikoje.