Efektyvi sprendimo procedūra modaliniam operatoriui Belief - Birštunas, Adomas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Pateiktas sprendimo radimo algoritmas BDI logikos formulių klasei, kuris naudoja efektyvų ciklų radimo mechanizmą modaliniam operatoriui Belief.