Informatikos įvado mokymosi objektų struktūros kūrimas - Dapkūnas, Sigitas; Lapin, Kristina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Šiame straipsnyje yra nagrinėjamas mokymosi objektų saugyklos kūrimas. Vienam kursui sukurta mokymosi medžiaga galėtų būti naudojama ir kituose gimininguose kursuose, siekiant paruoštos mokymo medžiagos efektyvesnio naudojimo studentų mokymuisi. Analizuojama informatikos įvado dalyko sandara, išskirti paprastieji arba žemiausio lygio mokymosi objektai, kurie toliau būtų naudojami mokymuisi keliuose gimininguose kursuose.