V-V ir V-K darbų sekų nukrypimų tvarkymo skirtumai - Vojevodina, Dovilė; Kulvietis, Genadijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Konkurencijai didėjant dauguma verslo kompanijų siekia kuo geriau užtikrinti santykius su savo klientais. Tam dažnai pasitelkiamos internetinės technologijos. Verslo santykių su klientais tipas (verslas-verslui ar verslas-klientui) priklauso nuo kompanijos verslo strategijos. Šiomis technologijomis kompanijos stengiasi užtikrinti greitą ir kokybišką ryšį/kontaktus su klientais. Visgi, tokių sprendimų kokybė dažnai priklauso nuo daugelio faktorių, bet ko gero svarbiausias iš jų yra sistemų efektyvumas. Kaip terpė šioms sistemos realizuoti dažniausiai pasirenkama Internetas, kuris deja ne visada gali užtikrinti kokybišką ir patikimą ryšį viso bendravimo su klientu metu. Šio straipsnio tikslas yra identifikuoti V-V ir V-K sistemų skirtumus ir kartu juose aptinkamų nukrypimų sprendimo vartotojui priimtinu būdu skirtumus.