Dviparametrinės tiesinių kompleksų šeimos geometrija - Navickis, Kazimieras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Šiame darbe nagrinėjami trimatės projektyvinės erdvės dviparametrinės tiesinių kompleksų šeimos diferencialinės geometrijos klausimai. Gautos įvairių geometrinių objektų geometrinės interpretacijos.