Apie pseudosimetrines ir Ricci-pseudosimetrines Kartano erdves - Mazėtis, Edmundas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Pseudosimetrinės ir Ricci-pseudosimetrinė Rymano erdvės su beveik sandaugos struktūra išnagrinėtos [1] darbe. Šiame darbe minėtos sąvokos apibendrinamos Kartano erdvėms su beveik Ermito ir beveik Kelerio struktūromis. Surastos sąlygos, kad Kartano erdvėse su minėtomis struktūromis būtų pseudosimetrinė ir Ricci-pseudosimetrinė.