Sveikieji plėtiniai Pročezio kategorijoje - Kaučikas, Algirdas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2005)
Įrodyta, kad sveikuosiuose Pročezio kategorijos plėtinuose kiekvieną stipriai pirminį vienpusį idealą galima pakelti.